mają wyrazisty smak. Zamiast tradycyjnej osłonki pokryte są osłonką z alginianów pozyskiwanych z alg morskich, co zapewnia przyjemne gryzienie, takie jak w przypadku produktów mięsnych.
mają wyrazisty smak. Zamiast tradycyjnej osłonki pokryte są osłonką z alginianów pozyskiwanych z alg morskich, co zapewnia przyjemne gryzienie, takie jak w przypadku produktów mięsnych.
Składniki: woda, białko grochu, olej rzepakowy, substancja stabilizująca: metyloceluloza, aromaty naturalne, skrobia ziemniaczana, białko z pestek dyni, suszony czosnek, suszona cebula, przyprawy, błonnik bambusowy, sól, suszony burak, żelazo, witamina B12. Produkt w jadalnej osłonce - substancja żelująca: alginian sodu, naturalny aromat, olej rzepakowy.
Wartość odżywcza | w 100 g |
Wartość energetyczna | 793 kJ/189 kcal |
Tłuszcz | 9,9 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1 g |
Węglowodany | 8,7 g |
w tym cukry | 0,6 g |
Błonnik | 3,8 g |
Białko | 14,6 g |
Sól | 1,9 g |
B12 | 0,375 μq (15% RWS) |
Żelazo | 7,0 mg (50% RWS) |
Cynk | 2,0 mg (20% RWS) |
Masa netto: 200 g
Liczba porcji: 2
Jak gotować
NA PATELNI
7 minut
Rozgrzać 1 łyżkę oleju na całą zawartość opakowania, ustawiając średnią moc palnika. Smażyć przez 7 minut, delikatnie obracając, aż do zrumienienia.
NA GRILLU
Czas dowolny
Grillować tak, jak lubisz!
Cechy produktu: