Batony Odporne

Składniki:

• 400 g Musli Odpornościowego,

• 125 ml wody (1/2 szklanki),

• 4 łyżki stołowe syropu z agawy.

Sposób przygotowania:

  1. Opakowanie Musli Odpornościowego rozdziel na dwie równe porcje. Z jednej wybierz porzeczki oraz nerkowce i przełóż je do drugiej. Porcję z porzeczkami i orzechami rozdrobnij w blenderze kielichowym.
  2. Do blendera dodaj 125 ml wody oraz 4 łyżki syropu z agawy. Zblenduj na jednolitą masę.
  3. Otrzymaną masę połącz z pozostałą porcją musli i mieszaj, aż do uzyskania jednolitej konsystencji.
  4. Następnie rozwałkuj masę na grubość 1,5–2 cm i podziel na batony.
  5. Batony umieść na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i wstaw do piekarnika nagrzanego do temperatury 160°C (termoobieg, grzanie góra–dół) na 12–15 min.
  6. Wyjmij batony z piekarnika i zaczekaj, aż wystygną.

Mamy coś w sam raz dla Ciebie!

Musli Odpornościowe

Musli Odpornościowe

truskawki liofilizowane, czarne porzeczki liofilizowane, tuba 400 g
19,99 zł
Musli odpornościowe

Musli Odpornościowe

truskawki liofilizowane, czarne porzeczki liofilizowane, zestaw kubków 6 x 70 g
26,34 zł