2 łyżki oleju kokosowego lub masła (82% tłuszczu),
2 łyżki płynnego miodu wielokwiatowego,
5 łyżek masła orzechowego,
szczypta soli.
Sposób przygotowania:
Zblenduj razem: 2 łyżki oleju kokosowego lub masła (82% tłuszczu), 2 łyżki miodu wielokwiatowego (jeżeli miód jest skrystalizowany, należy go podgrzać do fazy płynnej), 5 łyżek masła orzechowego i szczyptę soli. Następnie do powstałej masy dodaj 235 g Musli Skoncentrowanych i blenduj przez 30 sek.
Uformuj kulki o wielkości orzecha włoskiego i umieść je na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Następnie ugnieć je łyżką.
Wstaw do piekarnika nagrzanego do 160°C (termoobieg) na 15 min.
Dołącz do klubu! Zapisz się do newslettera i załóż konto, aby otrzymać
stały rabat 25%* i darmową dostawę na terenie Polski od 75 zł.
*na musli, granole i owsianki
Polityka prywatności
Ta strona korzysta z plików cookies oraz zbiera informacje umożliwiające dopasowanie oferty Sklepu do indywidualnych preferencji użytkownika. Ze szczegółami naszej Polityki Prywatności możesz zapoznać się tutaj. Twoje dane są bezpieczne, a zgodę możesz wycofać w każdej chwili.